'
New Image International

Η New Image αποκτά τη Nutrimetics από την Tupperware Brands

Η New Image Group εξαγόρασε τη μάρκα προϊόντων περιποίησης δέρματος και καλλυντικών Nutrimetics από την Tupperware Brands Corporation (NYSE: TUP) έναντι αδιευκρίνιστου ποσού.

Η Nutrimetics ταιριάζει απόλυτα με το χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας και διατροφής της New Image, λέει ο Graeme Clegg, Ιδρυτής και Πρόεδρος του ιδιόκτητου ομίλου New Image Group.

"Η Nutrimetics είναι μια εμβληματική μάρκα με περήφανη ιστορία 54 ετών, η οποία έχει δει γενιές γυναικών και ανδρών να επωφελούνται από την απίστευτη φροντίδα της επιδερμίδας και την ευκαιρία για εισόδημα. Στο μέλλον, ως μέρος του New Image Group, θα είναι διαθέσιμη σε πολύ περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως μέσω των Ανεξάρτητων Διανομέων μας".

Ο όμιλος New Image Group έχει δύο θυγατρικές - τη New Image International, η οποία καλύπτει το παγκόσμιο κανάλι λιανικών πωλήσεων άμεσης πώλησης, και τη NIG Nutritionals, η οποία φροντίζει για όλη την παραγωγή και τη συσκευασία στη Νέα Ζηλανδία για τη New Image International και τους άλλους πελάτες της που εξυπηρετούν εγχώρια και διεθνή κανάλια πωλήσεων.

Ο Rod Taylor, διευθύνων σύμβουλος της New Image International, λέει ότι, καθώς η Tupperware είχε αποφασίσει να εκποιήσει τις επιχειρηματικές μονάδες ομορφιάς της, ο ίδιος και άλλοι που συνδέονταν προηγουμένως με τη Nutrimetics το είδαν ως μια ευκαιρία για τον όμιλο New Image.

"Αφού ολοκληρώσαμε έναν εκτεταμένο έλεγχο, ήμασταν ευτυχείς που η προσφορά μας για το σύνολο της επιχείρησης έγινε δεκτή", λέει ο κ. Taylor. "Ένα πρόσφατο συνέδριο της Nutrimetics στο Gold Coast της Αυστραλίας επιβεβαίωσε ότι ο ενθουσιασμός μας είναι βάσιμος.

Έχουμε σχέδια για την εισαγωγή νέων επιχειρηματικών συστημάτων στη Nutrimetics και για την αύξηση της υποστήριξης πωλήσεων και μάρκετινγκ για τους Ανεξάρτητους Διανομείς μας και την αύξηση του τζίρου. "

Η εξαγορά περιλαμβάνει τις Nutrimetics Australia, Nutrimetics International New Zealand, Nutrimetics Manufacturing και Nutrimetics France.

Message us on Viber