'
New Image International

Company NewsΣεπτέμβριος24 2020

Νέος Διορισμός του Rod Taylor ως Διευθύνων Σύμβουλος

Η New Image™ International ανακοίνωσε το διορισμό του Rod Taylor στη νέα θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Η εντυπωσιακή καριέρα του Rod περιλαμβάνει 24 χρόνια εμπειρίας σε ανώτερα διοικητικά στελέχη, μάρκετινγκ και πωλήσεις στον τομέα των Άμεσων Πωλήσεων, με πιο πρόσφατους ρόλους τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της "Nutrimetics" και τον Γενικό Διευθυντή της "Herbalife Nutrition" στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Graeme Clegg, Πρόεδρος και Ιδρυτής της New Image™ International, δήλωσε: "Το βιογραφικό του είναι εντυπωσιακό στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης εμπειρίας του στο διοικητικό συμβούλιο του Direct Selling Αυστραλίας. Θα φέρει πολλά θετικά στοιχεία στην επιχείρησή μας".

Ενθουσιασμένος που θα ενταχθεί στη New Image™ International, ο Rod σχολίασε: "Η New Image™ έχει μια περήφανη ιστορία αλλαγής των ζωών τόσων πολλών οικογενειών σε όλο τον κόσμο με απίστευτα προϊόντα, που υποστηρίζονται από την επιστήμη και την έρευνα και ένα ανταγωνιστικό πλάνο πληρωμών. Αισθάνομαι περήφανος και ότι είναι πραγματικό προνόμιο να ενταχθώ σε μια απίστευτη εταιρεία που είναι ένας από τους πραγματικούς πρωτοπόρους των προϊόντων υγείας και των άμεσων πωλήσεων σε όλο τον κόσμο - μια πραγματική ιστορία επιτυχίας της Νέας Ζηλανδίας. Βλέπω ένα απίστευτο μέλλον για τη New Image™".

Η New Image™ International είναι ενθουσιασμένη που θα κάνει τα επόμενα βήματά της με τον Rod, βοηθώντας στη χάραξη στρατηγικής και ανάπτυξης σε όλη την Ασία, την Αφρική και πέρα από αυτήν.

Σχετικά με τη New Image™ International

Η New Image™ International ιδρύθηκε το 1984 από τον Graeme Clegg, ο οποίος, εμπνευσμένος από τα ευρήματα εκτεταμένων ερευνών, δημιούργησε τα εμβληματικά μας προϊόντα υγείας με βάση το πρωτόγαλα. Αναγνωρίζεται ως ο πρωτοπόρος της βιομηχανίας του πρωτογάλακτος.

Για περισσότερα από 36 χρόνια, η New Image™ International συνεχίζει να αναπτύσσεται, αυξάνοντας την προσφορά μας σε προϊόντα διατροφής, διαχείρισης βάρους και περιποίησης δέρματος, τα οποία πωλούνται σε όλη την Ασία, τον Ειρηνικό, την Αφρική και τώρα την Ευρώπη από το δίκτυο Ανεξάρτητων Διανομέων μας.

Η New Image™, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες άμεσων πωλήσεων παγκοσμίως, έκανε άλμα από το νούμερο 52 το 2018 στο νούμερο 33 της λίστας Global Top 100 του τομέα πέρυσι. Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα για μια εταιρεία από μια χώρα με ακόμα λιγότερους από πέντε εκατομμύρια κατοίκους.

Τον Αύγουστο του 2019, έγινε μια τεράστια επέκταση της παραγωγικής μας ικανότητας με μια νέα αναβάθμιση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων στο εργοστάσιο παραγωγής στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Με τις πωλήσεις να αυξάνονται με τεράστιο ρυθμό, λόγω της ζήτησης που έχει δημιουργήσει ο COVID-19 για συμπληρώματα με βάση το ανοσοποιητικό, η υποδομή είναι έτοιμη να καλύψει εύκολα τη μελλοντική ζήτηση.

Υγεία - Ευεξία - Colostrum, από τη Νέα Ζηλανδία στον Κόσμο

Message us on Viber